2004-10-25 Noemova archa

Název

2004-10-25 Noemova archa

Popis

Dne 25.11.2004 bylo ve Sboru Páně uvedeno představení Noemova archa v podání Divadla V Pytli. Je to velmi oblíbené happeningové představení o potopě světa. Zvláštností tohoto představení je, že nemá diváků. Všichni jsou totiž zataženi do děje. Děti a někdy i dospělí si vyrobí masky zvířátek z papíru a izolepy a sehrají si celý příběh s vypravěčem. V celém představení výraznou roli hraje i hudba.

Představení bylo uvedeno hned dvakrát. První bylo určeno pro sluchově postižené děti navštěvující speciální školu pro sluchově postižené při ZŠ Novoměstská. Druhé pak pro děti z družin ZŠ Horácké náměstí.

Neopakovetelná atmosféra obou představení je zachycena na fotografiích. Přes všechny obavy jak organizátorů, herců i pedagogů, zda se podaří toto představení úspěšně zahrát i pro neslyšící děti, můžeme říci, že se se vskutku povedlo.

Období

Statistiky

  • 102 fotek
  • 0 se líbí

Fototechnika

Olympus C730UZ

Nastavení

Nahlásit album
Slevy 25 % platí na všechny dárky z fotek. Vytvořte si z vašich fotek snadno fotoknihu, plakát, fotky na zeď a další fotoprodukty. Sleva platí po zadání kódu: Vajicka
S kódem: Vajicka Akce platí do 14. 4. 2024
Zjistit více
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2004-10-25 Noemova archa
Komentáře Přidat